Blir överösta med propaganda istället för vapen och material.

Fallout 76 fick nyligen den efterlängtade NPC-uppdateringen men det är inte det enda som lagts till i spelet på senare tid. För ungefär en vecka sedan släpptes en "Communist Bundle" på Atomic Store (butiken för microtransaktioner) med skins för dina vapen, karaktärer och mer. Du kan också investera i en "Communist Collectron Station" vilket ger dig en tjänarrobot vars uppgift är att samla in förnödenheter till dig, likt tidigare Collectrion-robotar. Problemet är att denna plåtkompanjon är mer intresserad av propaganda än materiella ting.

Kotaku snappade upp denna Reddit-tråd där en spelare var upprörd över hur hans kommunistiska robot mestadels återkom med propagandablad snarare än ammo och material. Andra spelare har dock sålt dessa för en kapsyl styck och varit ganska nöjda.

Vi tycker mest att det är ironiskt att man säljer ett kommunistiskt paket i en butik för mikrotransaktioner, samlarroboten kostar exempelvis cirka 50 kr men aktiva spelare kan tjäna Atoms gratis.

Skicka en rättelse
Fick invite till PTS:en som börjar idag, får se vad det är för nytt dom ska lägga till. 01/05 Kommunist grejerna lockade inte alls, sparar mina atoms till Enclave sakerna som kommer senare. X-02 power armor skinen har dataminers hittat i spelet. Var även några på PTS:en som kunde lägga på skinen på sin power armor i början. Jag fick Captain Cosm... 30/04 Självklart måste dom ju tjäna pengar på något sätt om Expansioner/DLC ska vara gratis, hur ska dom annars hålla både utveckling och servrar igång? Ser hellre att dom säljer skins och sånt via microtransaktioner än att man ska betala för Expansionerna,... 29/04 Nja inte riktigt, du har rätt att Fallout är baserad på alternativ historia (och brytpunkten är kort efter andra världskriget) men dom utspelar dig inte på 50-talet utan i sent 2000-talet (Fallout 76 är faktiskt den kronologisk tidigaste spelet i serien... 29/04 @Aloysius: Finns ju spel med Nazister redan, Fallout utspelar sig väl efter ett alternativt 50-tal med kärnvapenkrig om jag inte minns fel. Om du inte gått LHS så vet du nog att Nazism inte stod så högt på agendan på 50-talet medan Kommunism var på väg... 29/04 Det vore roligt med en nazistisk robot som bara intresserade sig för nazism. 29/04 @eld: Om man vill köpa allt så får man punga ut pengar. Oftast är det cosmetics som är extra dyra, så om man vill ha många olika outfits så blir det rätt dyrt. Men dom flesta kör med en del dom gillar, sen när dom tröttnar på den skaffar dom en annan. 29/04 Fast det är tekniskt sett omöjligt att tjäna ihop atoms för att köpa allt, även om du gör allt du kan göra varje månad för att tjäna atoms så kan du bara köpa en bråkdel av vad som dyker upp i butiken. alla atoms man får i början är "den första är grati... 29/04 Ja, usch och fy för folk som kan ha roligt med spel man själv inte gillar. 29/04 Uppdaterade nyheten om att man kan tjäna Atoms utan att betala. 29/04