Creeper Crunch låter förfärligt/härligt onyttiga.

200 miljoner sålda exemplar av Minecraft är inte nog, för nu ska Mojangs blockiga fenomen även bli frukostflingor. Kellogg's Minecraft Creeper Crunch blandar kanelflingor med marshmallow-bitar, vilket sannolikt är precis den chock av socker du behöver för att vakna på morgonen.

Varje paket innehåller också en av tio dlc-koder, som låser upp kläder i spelet. Frukostflingjätten Kellogg's låter dock hälsa (tack Eurogamer) att dessa även gör jobbet bortom frukostbordet.

Kellogg's Minecraft Creeper Crunch Cereal extends a delicious experience beyond the breakfast table!

Releasen är satt till augusti i USA, och det är högst oklart om vi får se en lansering här.

Flingor med kanelsmak och marshmallows.

Skicka en rättelse
@the_o Det räcker med att kolla på dina tidigare inlägg här på FZ för att förstå att du är en Mícrosoft-fanboy av rang. Du verkar inte ägna dig åt något annat här på FZ. Så fort någon nämner något negativt om Microsoft verkar du få spelet, samtidigt som... 05/07 Fri marknad. Lol. Du har inte en aning om vad du pratar om. Detta är en win win för inblandade företag om det slå väl ut, så din GoogeFu hjälpte dig föga där. Inget skamlöst eller hänsynslöst med att Sälja flingor till barn med vare sig färg på kartonge... 05/07 Sorry, men jag tänker inte köpa några julklappar till dig. Om du nu inte vet vad cynisk kan betyda så kan du läsa det här https://www.saob.se/artikel/?seek=cynisk&pz=1 https://www.synonymer.se/sv-syn/cynisk Det jag avsåg när jag sa cynisk var skamlös,... 04/07 Julklappstips, en ordbok. På vilket sätt passar cynisk in i detta sammanhang? Product placement när den är som bäst, man försöker få folk att få upp ögonen för en ny produkt med hjälp av en välkänd annan produkt från ett annat produkt segment men med... 04/07 Jag kommer ihåg både spelet och den usla tv-reklamen för Kalaspuffar 🤣 https://www.youtube.com/watch?v=RaDCe0nIMcs 04/07 Som sagt det var ganska länge sen. Jag hörde det på radio i bilen och la väll inte mer energi på det. Kan ju ha ändrats nu och som sagt det kanske är son tidigare skrev olika socker eller olika mätningar. 04/07 Nej, jag är liberal, aldrig röstat rött. Vänsterpartiet har ju dock som tur är inte patent på att tycka mindre bra om cynisk marknadsföring och cyniska företag 04/07 Västerpartist much? Detta låter ju awesome. Håller tummarna för release här. 04/07 Det fanns en tid då jag jobbade på Mojang (vilket jag är glad över att jag inte längre gör när jag ser nyheter som denna). Innan vi blev uppköpta av ett jättelikt företag i väst var det väldigt mycket snack om att vi inte skulle tjäna pengar på omoralis... 04/07 Du ska nog inte tro allt du hör utan att faktakolla. Om man kollar på Kellogg's amerikanska hemsida så innehåller 42 g Kellogg's Corn Flakes där 4 gram socker, dvs ca 10 g per 100 g http://smartlabel.kelloggs.com/Product/Index/00038000001109 Om man koll... 04/07