Bollen är rund, hur mycket har hänt sedan Fifa 20?

Uppföljaren till Fifa 20 är avslöjad, du anar inte vad den kommer att heta...

Eller jo, du har nog en känsla av att spelet heter Fifa 21. Tidigare i somras fick vi en glimt av nextgen-Fifa till PS5 och Xbox Series, och idag avslöjar EA att fotbollsspelet släpps 9 oktober till PS4, XB1, Stadia, Switch och pc (pc-spelarna får hålla till godo med samma spel som släpps till PS4 och XB1). Nextgen-versionerna följer senare, och du behöver inte köpa spelet två gånger.

Via officiella sajten går EA igenom nyheterna i mekaniker, karriärsläget, licenser och lite annat. Brasklappen är dock att den "fulla avtäckningen" inte sker förrän någon gång i augusti.

Kylian Mbappè är årets omslagspojke.

Skicka en rättelse
Jag tycker Fifa 15 var roligast. Andra tycker 14 eller 10. Men definitivt inte 20. Kommer 21 bli kuligare? Tveksamt. https://www-givemesport-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.givemesport.com/1548674-ranking-every-single-fifa-game-from-worst-to-best?amp_js_... 25/07 Massor med nytt ju. De har bytt omslag och ändrat årtalet... 25/07 Det är svårt att vara karriärspelare med Fifa nu. Jag har aldrig fastnat för FUT utan spelar igenom vad som är min egna fantasi över favoritlagets utveckling. Ändringarna har varit minimala på karriärläget och mitt tålamod med detta tryter. Jag tycker... 24/07 Fifa är en sådan spelserie som man med gott samvete kan skippa ett par utgåvor av utan att man känner sig alltför inaktuell. Plockade själv precis upp Fifa 20 för 160~ kr på Playstation Stores sommarrea, mitt första Fifa sedan Fifa 17. Det som fick mig... 24/07 Japp det är fortfarande kvar, men man kan välja att stänga av det om man vill. 24/07 Kör de fortfarande med den där varianten på skotten när man ska trycka på skottknappen precis när spelaren sparkar till bollen. 24/07 Tänk om man hade kunnat göra som med moderna spel med seasonpacks så man slipper köpa nya spel varje år. Tror att detta hade fått fler att investera mer tid och pengar i spelet vilket EA vill. :) 24/07 Ser exakt ut som Fifa 20... blir inget köp i år. 24/07 Lirar Fifa 20 några gånger i månaden, oftast med en kompis som kommer förbi. Men jag håller mig till EA Access-versionen, så det blir till att vänta 8-10 månader innan detta dyker upp. Dock tycker jag det var en del skillnad mellan 19 och 20, detaljer... 24/07