Nuvarande versioner blir utan.

Om du redan äger Control på Epic Game Store eller konsolerna och hoppades på att få en gratis uppgradering till Playstation 5 eller Xbox Series X stundar besvikelse. Utgivaren 505 Games har klargjort att det bara är den nyligen annonserade Ultimate Edition, som släpps 27 augusti på Steam och 10 september på konsoler, som får detta. Alltså, köper du nyutgåvan på Xbox One eller Playstation 4 ingår uppgradering till respektive ersättare.

What are the release dates for Control Ultimate Edition on all platforms?

  • August 27th Steam

  • September 10th Epic Game Store, PlayStation 4 and Xbox One (digital)

  • End of 2020 PlayStation 4 and Xbox One (physical edition)

  • End of 2020 PlayStation 5 and Xbox Series X (digital)

  • Early 2021 PlayStation 5 and Xbox Series X (physical)

We are unfortunately unable to ship both digital and physical editions at the same time due to various production reasons related to the global pandemic.

Will Control Ultimate Edition give me access to Control on Xbox Series X and PlayStation 5?

We will offer a free next-gen digital upgrade for those who buy Control Ultimate Edition on PlayStation 4 and Xbox One. For more information on eligibility, stay tuned to our website and community channels.

What if I purchased the original version of Control previously?
The free upgrade path to Xbox Series X and PlayStation 5 version of Control is only available for Control Ultimate Edition.

Förutom att göra premiär på Steam efter att ha varit pc-exklusivt på Epic Game Store, innehåller båda expansionerna The Foundation och AWE. Den sistnämnda släpps samma datum som Steam-versionen.

Skicka en rättelse
Jag köpte Control ganska nyligen till Xbox One och såg fram emot att ta en ny runda på Series X...men icke! Samtidigt så förstår jag Remedy/505 Games för Control är ett BRA spel men som tyvärr underpresterade. Kan tänka mig att spelet kommer se riktigt... 13/08 tycker inte det är liknande beteende och endast är en teoretisk generalisering som kritiserar dom för något dom inte gjort sig skyldiga för än. håller inte med bilden, rockstar och gta har alltid varit bra kvalitet för pengarna, tycker det varit dönajs... 13/08 Som jag sa i en annan tråd (https://www.fz.se/forum/post/4020101) om remasters... "Finns alltid någon som är värre... Remedy hör verkligen inte till de värsta här. Men är väl också därför man vill kritisera liknande beteende, innan det Rockstar och Beth... 13/08 fair enough, jag tycker personligen vi får en hel del bra AAA spel, men även många som känns lite väl cashgrab. angående affärsmodellen så tycker jag bara det är lite orättvist att många verkar attackera den direkt, det är något helt nytt och det är int... 13/08 Tja igen jag håller med om mycket utav Henry säger i klippet. Tycker mycket utav det som är "post cynicism" kulturen som kommit på senare uppskattas. Men som han sa i slutet (om jag inte missuppfatta nu) kan man ju fortfarande ta upp det man tycker är... 13/08 kontrar din cynicism med det här klippet, mer logik bakom sitt påstående imo :) har du ens spelat control som det handlar om i det här fallet? xD https://youtu.be/wjfRv4y1CBs sorry om jag argumenterar lite jobbigt, men för att försöka klargöra lite, tyc... 13/08 Jo har sett den. Louis CK är grym och jag håller med. Skillnad dock på teknologi vs hur den används. Teknologin kan vara fantastik idag, men om den inte nyttjas vettigt med bra speldesign, spelmekanik, story, gameplay, karaktärer och vettiga affärsmodel... 13/08 https://youtu.be/nUBtKNzoKZ4 13/08 Tja så kan vara kanske. Fortfarande inget som hindrar 505 Games/Remedy att ge alla som har originalspelet även tillgång till Ultimate. Om det sedan är Sony och/eller Microsoft som gör det svårare, tja då riktar jag även kritiken dit. Varför måste företa... 13/08 Dom uppgraderar sin säkerhet varje generation, folk vet redan hur man rippar ps4 spel, tror inte dom vill att man ska kunna göra det till ps5 out the box och gör allt dom kan för att hålla pirater borta. tror inte allt alltid är så negativt som du ideol... 13/08