Vi poppar popcorn.

Nu har även Google tagit bort Fortnite från sin officiella Android-affär och Epic befinner sig nu ett tvåfrontskäbbel. Till skillnad från hos Iphone går det dock att installera Fortnite på Android-enheter, antingen via Epic Games-appen eller andra metoder. Det blir däremot bara mer och mer tydligt att uppdateringen som introducerade direktbetalningar, för att finta de 30 % Apple och Google tar i avgift, var tänkt som en provokation.

Epic var inte bara snabba med att skicka in en anmälan om konkurrensbrott till amerikansk domstol mot både Apple och Google, de har också släppt en trailerparodi på Apples reklamfilm från 1984 för att få folk att stötta deras kamp under parollen #freefortnite.

Skicka en rättelse
Vet du inte vad nyanserat betyder eller va? 19/08 Apple måste ju ha in pengar så de kan bygga sitt skrytbygge som ser ut som ett gigantiskt rymdskepp. Såg även att Huawei byggt enorma duplikatorer av olika städer och tror, vet inte, att Samsung har för sig samma saker. Mobilanvändare är bra på att föda... 16/08 Problemet är att iPhone användare inte kan " gå till Willys istället" då det inte finns något alternativ till app Store. 16/08 De har gjort på samma sätt men man har också kunnat köpa in-app 15/08 Men effekten är ju densamma, att de undviker att ge provision till Apple för deras försäljning. Om detta är tillåtet hade ju Fortnite kunnat vara smarta och gjort på samma sätt 15/08 Nu vet jag inte hur det är med HBO, men Netflix har plockat bort in-app purchases och det enda sättet att betala för deras tjänst är att skaffa ett konto via Netflix.com. Du kan alltså inte skaffa en prenumeration direkt ifrån appen 15/08 Nej inte utan att du jailbreakar telefonen/plattan, eftersom iOS normalt är ett slutet system. Fast jailbreakar du får du en hel hög andra problem eftersom du då lever helt utanför Apples ekosystem och Appstore. 14/08 Fast varken Netflix eller HBO levererar ju fysiska produkter med sina betaltjänster och gratis appar i Appstore. Tycker de är fullt jämförbara med speltjänster. 14/08 Vet verkligen inte... Jag tror mobilbranchen antagligen kommer att behöva ändras.. Och att det här kommer att trycka dem åt det hållet.. Om dom faller med det här eller inte vet jag inte. 14/08 Va? Vad menar du med mer nyanserat, vad är det du inte föstår? 14/08