Och du kan släppa lös din inre barbar helt gratis under helgen.

Conan Exiles var och är Funcoms försök att slå sig in i den hat-älskade open world survival-genren, och det har gått skapligt bra under de år det varit ute. Nästa vecka är det dags att släppa vad Funcom själva säger är den största uppdateringen till spelet någonsin – så pass stor att man kallar Isle of Siptah för en regelrätt expansion, vilket även innebär att den inte är gratis.

Den släpps i early access på Steam till ett pris om $19,99, vilket kommer att höjas när den släpps i skarp version. Givetvis vankas en hel del nya miljöer – med ett gigantiskt, svart torn i sin mitt – som innehåller en hel del nya material att bygga läger, lyor, fästningar och städer av. Vi kommer även få chansen att bege oss ner i nya dungeons, givetvis fyllda med allehanda oknytt och kanske även en skatt eller två.

Blir du trött i benen kan du svänga dem över en noshörning, som är det nya riddjuret. Den 15 september är det early access-dags. Vill du klämma lite på spelet innan du öppnar plånboken så pågår det just nu en gratishelg.

Tack till waeress för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Det blev ett köp för min del efter många timmar lagda i helgen. Jag och två till spelar på en pve server då vi håller på att lära oss spelet än så länge. Kanske fortsätter med en pvp server längre fram men just nu är det fokus på att förbereda oss inför... 14/09 Släpps det i Early access om 9månader? 🤔 13/09 Då inget av det du nämnde är hur spelet är, så antog jag att du menade EA. 12/09 Tack för tipset, ska tanka hem o testa o se om det är kul, inte kört det här tidigare men expansionen såg skoj ut. 12/09 Det enda jag tyckte var intressant med detta spelet var att man kunde framkalla gudar. Vilket dom verkar ha tagit bort av någon anledning, 12/09 Aldrig lyckats komma över spelets ljuddesign, ljuden de flesta fienderna gör känns som ett dåligt skämt.. För att inte tala om deras animationer?? Förutom det så är det bara att stå på en sten så är majoriteten av alla fiender besegrad då AI:n känns ste... 12/09 Du låter smått dimwitted dock. Någon säger release, du förutsätter early access.... :) 12/09 Jo, spelade det under very early access, men är inte helt dimwitted och hade inga förväntningar på att spelet ska vara buggfritt, och det funkade helt okay för mig. Bra spel, bara blivit bättre. Det är ju ett spel där alla vill döda dig rent generellt... 12/09 Förmodar att du syftar på multiplayer. Då pratar vi om att spela med andra vilket oftast är lika med cancer. Jag valde att spela själv efter ett tag och hade görsköj, men ökade xp, gather rate, etc då original är ställt för multiplayer och det skulle... 12/09 Köpte det också under Early Access och diggade det faktiskt väldigt mycket då. Enda som fick mig att sluta i det läget var när servern man var på kraschade och försvann efter att man gjort väldigt stora framsteg. Skulle kunna se det som någon sorts MMO... 12/09