Conan Exiles var och är Funcoms försök att slå sig in i den hat-älskade open world survival-genren, och det har gått skapligt bra under de år det varit ute. Nästa vecka är det dags att släppa vad Funcom själva säger är den största uppdateringen till spelet någonsin – så pass stor att man kallar Isle of Siptah för en regelrätt expansion, vilket även innebär att den inte är gratis.

Den släpps i early access på Steam till ett pris om $19,99, vilket kommer att höjas när den släpps i skarp version. Givetvis vankas en hel del nya miljöer – med ett gigantiskt, svart torn i sin mitt – som innehåller en hel del nya material att bygga läger, lyor, fästningar och städer av. Vi kommer även få chansen att bege oss ner i nya dungeons, givetvis fyllda med allehanda oknytt och kanske även en skatt eller två.

Blir du trött i benen kan du svänga dem över en noshörning, som är det nya riddjuret. Den 15 september är det early access-dags. Vill du klämma lite på spelet innan du öppnar plånboken så pågår det just nu en gratishelg.