Många minns nog den numer klassiska bilden av Christopher "⁠GeT_RiGhT⁠" Alesund sittande bredvid sin nyvunna pokal i Köln 2014. Han kommer onekligen bli ihågkommen som en av giganterna inom Counter-Strike, för nu har han nämligen bestämt sig för att det är färdigtävlat. I en intervju med HLTV vill han dock inte kalla det för att han går i pension, och han utesluter heller inte att han kanske återvänder en dag.

Jag tänker inte säga att jag pensionerar mig, för man vet aldrig, en dag kanske jag känner önskan och behovet av att tävla igen. Men i dagsläget tar jag en paus, och den pausen kan komma att förlängas till pension eller inte. Vem vet? Den som lever får se.

Istället siktar han på att syssla med streaming och "content creation". Han betonar dock att han kommer att streama de spel han känner för att spela, och inte bara något specifikt spel för att hålla tittarna nöjda.

Vi intervjuade Alesund 2013, tillsammans med Thomas Lyckedal på Dreamhack och Max Colin som skrev om esport för Svenska PC Gamer.