I början av månaden rapporterade vi att Terraria-skaparen Andrew Spinks blivit utelåst från sitt Google-konto, vilket gjorde att han inte bara förlorade åtkomst till appar och material för tusentals dollar, utan även filer på Google Drive. Kommunikationen från Google ska enligt Spinks dessutom ha varit obefintlig, och det hela gjorde honom så förbannad att han sade upp samarbetet med Google och kungjorde att den planerade Stadia-versionen av Terraria var nedlagd.

I veckans State of the Game-uppdatering på spelets officiella forum meddelar dock utvecklaren Re-logic att Google äntligen kontaktat dem för att redogöra vad som hänt och återställa alla konton – det verkar med andra ord ha rört sig om fler än ett konto. Detta och det faktum att de redan lagt ner mycket jobb på Stadia-versionen av Terraria har fått dem att ändra sig, och spelet har nu skickats över till Google för att certifieras.

Vi har inget släppdatum att sätta sikte på, men vi kan åtminstone glädjas åt att Stadia-användare inte går miste om detta utmärkta tidsfördriv.