Utannonseringen av Ghost Recon Frontline möttes inte direkt av jubel och applåder, varken här på FZ eller resten av internet. I samband med utannonseringen meddelade Ubisoft även att ett slutet test skulle hållas 14–24 oktober på PC, som spelare kunde anmäla sig till på den officiella webbplatsen. Men igår, en dag innan testet skulle ha dragit igång, meddelade de via Twitter att det inte blir av.

I ett vagt uttalande säger de kort och gott att de har beslutat att skjuta upp testet eftersom det blir bäst så, och att utvecklingsteamet är hängivet till att skapa den bästa möjliga upplevelsen. Inget nytt datum ges för testet, utan det kommer att meddelas så snart de kan.

Spelet har marknadsförts som ett free to play-spel som riktar sig till en bredare publik. Fansen verkar dock inte riktigt ha varit sugna på ytterligare ett battle royale-spel – även om det kommer ha andra spellägen också – och vissa har även uttryckt ilska över att "Tom Clancy" och "Ghost Recon" blir mer urvattnade koncept för varje år som går.