Brinner du lika mycket för datorer och hårdvara som att dela ditt kunnande med en lika insatt community? Hör då upp - Sweclockers söker en redaktör.

Våra redaktionsgrannar letar efter en hårdvarukunnig person som hjälper siten in i framtiden. Nördig, skrivkunnig, positiv, aktiv i forum är plus om du har, och så här beskrivs arbetsuppgifterna:

Du uppmärksammar de duktiga moddarna i galleriet, de bästa överklockarna, experterna i forumet och har utkik efter vad som kommer härnäst efter GolfClockers, PizzaClockers eller ElbilsClockers i forumet. Du styr upp medlemsträffar, videor, tävlingar och andra aktiviteter där vi kan mötas i communityt och göra roliga grejer ihop.

Du kommer att arbeta tillsammans med redaktionen, frilansare, moderatorer och framförallt med hela communityt för att skapa och lyfta det innehåll och de aktiviteter som verkligen engagerar mest. Du skriver nyheter och artiklar, medverkar i video och evenemang, med huvudsakligt fokus på communityaspekten.

Du snappar upp idéerna i communityt och hjälper till att förverkliga dem. Du jobbar tätt med redaktion och moderatorer för att se till att vi har en trevlig stämning i forumet där alla tillåts växa inom sin hobby och sina intressen.

Det är en tillsvidareanställning på heltid, kontoret ligger vid Karlaplan i Stockholm och redaktörsstolen står i samma rum som FZ-redaktionen. Intresserade läser mer och ansöker hos Sweclockers.