Director's Cut-versionen av Hideo Kojimas Death Stranding släpptes i september till Playstation 5 och bjöd på en hel del spelmekaniska nyheter och nytt innehåll. I början av denna månad bekräftades det att denna version även var på väg till pc, och nu har vi ett spikat släppdatum: 30 mars.

Priset kommer att ligga på 40 €, motsvarande 420 kronor, men äger man redan den vanliga versionen av spelet på pc så kan man även välja att uppgradera till Director's Cut för 10 $ (de anger inget pris i euro). Den vanliga versionen av spelet säljs med rätt saftiga rabatter på både Steam och Epic Games Store för tillfället, så planerar man att spela Director's Cut kan det vara värt att knipa originalversionen nu och sedan uppgradera.

Director's Cut inkluderar som sagt en hel del nytt innehåll, och Kojima själv gillar inte att den kallas för just Director's Cut, eftersom det antyder att de var tvungna att ta bort innehåll från originalspelet innan det släpptes. Istället påpekar han att de skapat helt nytt material till denna version.