Gillar du att mula in ostbågar eller liknande medan du spelar och inte har några större problem med att kladda ner handkontrollen, kanske hårdvaran vi ska titta på idag inte är för dig. Microsoft och Paramount har nämligen utannonserat två utlottningar med koppling till den kommande Sonic the Hedgehog 2-filmen, och ett av priserna är direkt hårresande.

Priset i den ena utlottningen är en riktigt frän Xbox Series S-konsol med en bild av Sonic och Zero Knuckles såväl som en flådig gyllene ring. Visst är den häftig, men priset i den andra utlottning kan vara ännu häftigare. Det rör sig om två Xbox-kontroller – en röd och en blå – det som får dem att stå ut är att de inte bara är gjorda av vanlig hårdplast, utan även har berikats med päls.

Hur mysig denna päls kommer att vara efter några svettiga rundor i Elden Ring eller dylikt återstår att se, och vi får hoppas att det rör sig om någon form av löstagbart fodral som går att tvätta. Vill man delta står reglerna och tillvägagångssättet här, och har jag inte läst helt tokigt så ska personer i Sverige som är över 18 år också få delta.