Kraften är stark hos Steam-versionen av Lego Star Wars: The Skywalker Saga. 82 517 samtidiga spelare vid releasen gjorde att det, om än tillfälligt, klev förbi Steam-giganter som Team Fortress 2 och Rainbow Six Siege. Kraftfullt så det förslår och, föga förvånande, ett nytt Lego-rekord.

Faktum är att man knäcker det gamla rekordet med över 1 200 procent (!). Det tidigare rekordet var med andra ord inte direkt imponerande, och hölls av åtta år gamla Lego Marvel Super Heroes med 5 953 samtidiga spelare. Att det skulle slås var väntat, men att det skulle krossas så här...?

Vi upprepar oss: kraftfullt!

FZ-betyget blev finfina fyra av fem när Mike Stranéus satte det tidigare i veckan.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga är den ultimata Lego-tolkningen av Star Wars-ennealogin där det ingår plusmeny, extra allt och plastcykel på köpet. Det är ett mycket bra spel som bjuder på underhållande gameplay, charmig grafik, välbalanserad humor, ett av filmhistoriens mest kultförklarade soundtrack och mycket innehåll att fördriva tiden med när alla episoderna är avklarade. Det är utan tvekan det bästa Lego-spelet som gjorts och faktiskt ett av de bättre Star Wars-spelen som släppts.