Rebooten av Saints Row utannonserades till både bu och bä, men Volition är fast beslutna att göra sin vision till verklighet. Spelet var redan tänkt att vara ute vid det här laget, men förra året sköts det upp till 23 augusti för att kunna polera det mer.

Innan dess kan vi spana in den nya videogenomgången, som visar hur vi kan skräddarsy vår karaktär, våra fordon, våra vapen, vårt högkvarter och vårt gäng. Och ja, det ser ut att finnas en jäkla massa saker att pilla med.

Man kan till exempel ge sin karaktär skinn av metall och sedan bestämma precis hur deffade musklero och vener ska vara, och det är bara ett väldigt litet exempel. Fordonen får samma behandling, och de fler än 80 varianterna kan utrustas med allt från glättig LED-belysning till möjligheten att köra i sidled.

Även vapen kan anpassas efter tycke och smak, med olika färger, material och modeller – vad sägs om att pula in ett raketgevär i ett gitarrfodral? Även gängets högkvarter och medlemmarna själva kan skräddarsys, så ni visar upp en enhetlig bild för omvärlden.

Nedan hittar ni den fullständiga livestreamen där trailern ovan visades upp, och den inkluderar ännu mer material såväl som info från utvecklarna.