Sedan ett par månader tillbaka vet vi redan att årets Call of Duty-spel kommer att vara en uppföljare till Modern Warfare-rebooten som släpptes 2019. Därför kommer väl namnet inte som någon jätteöverraskning, men nu är det hur som helst officiellt att det heter Modern Warfare II, ej att förväxlas med det gamla spelet med samma namn. Spelets logotyp ser ni i Twitter-videon nedan.

Redan förra veckan började Activision fresta oss med att något var på gång genom att bli helt tysta på sociala medier och byta profilbilder till vad som inledningsvis bara verkade vara svarta bakgrunder. Folk började dock givetvis att mixtra med bilderna, och kunde då se att karaktären Ghost, från just Modern Warfare II, gömde sig i skuggorna.

Utvecklingen står Infinity Ward för, vilket är passande eftersom det var de som utvecklade originalspelen. Projektet har tidigare beskrivits ha "den mest ambitiösa planen i varumärkets historia", så vi får hoppas att de lyckas höja nivån jämfört med Call of Duty: Vanguard, som blev lite av en pyspunka för serien, även om det var långt ifrån ett totalt haveri.