Svenska Tarsier har satt sig själva på spelkartan med sina nervkittlande Little Nightmares-spel. Vi har inte hört från dem på ett tag, men på Twitter har de nu lagt upp en kort video och texten: "We've been busy" (vi har haft fullt upp).

Det sex sekunder långa klippet visar vad som närmast kan beskrivas som en väldigt hög och nedgången ladugårdsbyggnad, vilket följs av några snabba bilder föreställande en bil på en väg, en närbild av några fler träbyggnader och till slut någon form av stor varelse som ser ut att ha åtta ben och ett par armar, och som står på ett liknande trähus.

Trähus, bilar och mångbenta varelser alltså. Är det något Little Nightmares-relaterat? Troligen inte, eftersom Tarsier efter släppet av Little Nightmares 2 bekräftade att de var färdiga med varumärket, kanske främst eftersom de blivit uppköpta av Embracer, medan varumärket ägs av Bandai Namco. I samband med de sa de hur som helst att de var sugna på att skapa och utforska nya världar, och nog kan detta vara en första skymt av en sådan.