Visst, Total War: Warhammer III kanske är slutet på trilogin, men att tro att det hela slutar där är såklart ett misstag. Det många väntar på nu är (förutom en hel del balans- och buggfixar), det riktigt stora finalen - Immortal Empires. Tillägget där vi äntligen, efter alla dessa år, ska få slå ihop hela Warhammer-kartan och kriga mot allt och alla i ett riktigt, besinningslöst totalt krig.

Mortal Empires kom med Warhammer II, och visst blev det en helt ny upplevelse att slippa oket från story och kampanj och bara gå bananas med vilken fraktion som helst, och försöka dominera hela Warhammer-världen. Med Immortal Empires får vi såklart tillökning av alla länder och kaos-realms från trean, och det kommer att bli en fröjd. Nu har Creative Assembly släppt en snygg teasertrailer, och ger även beskedet att en beta kommer att inledas under tredje kvartalet i år.

Flera frågetecken finns såklart - hur kommer CA egentligen att sätta ihop kartorna från de tre spelen? Kommer man att kunna segla världen runt? Eller blir det en komprimerad historia? Nätet spekulerar friskt, men vi vet inte förrän vi har kod installerad på våra datorer.