Crash Bandicoot 4 visade sig vara en underhållande upplevelse, och de som vill se mer av punggrävlingen kan potentiellt få sin önskan uppfylld. Ryktet kommer från podcasten Xbox Chaturdays, där bland andra Jez Corden från Windows Central deltar.

När de siar om vad som kan komma att visas upp under Summer Game Fest säger gästen Rand Al Thor 19 att han tror att Toys for Bob – som utvecklade Crash 4 – kommer att visa upp ett nytt Crash Bandicoot-spel. Corden frågar sarkastiskt varifrån han kan ha fått den informationen, och tillägger sedan att det inte var meningen att han (Corden) skulle läcka det spelet.

Han säger därefter att vi kan komma att se ett nytt Crash Bandicoot, och att det dessutom kommer att vara ett multiplayer-spel. Som vanligt ska rykten tas med en nypa salt, och eftersom Summer Game Fest bara är några dagar bort behöver vi inte vänta särskilt länge för att få reda på om det stämmer eller inte. Se till att titta in i FZ:s artikel om Spelsommaren 2022 för att hålla koll på alla viktiga datum i sommar.