Att Sony och Playstation börjat satsa mer på pc har nog inte undgått någon, och utöver spel har de nu även beslutat sig för att kasta lite hårdvara i datorspelarnas riktning. Det rör sig om ett nytt varumärke vid namn Inzone som ska inkludera olika speltillbehör, som headsets och bildskärmar.

Först ut är två bildskärmar vid namn M9 (899 £) och M3 (okänt pris), där den förstnämnda erbjuder 27", 4K-upplösning, 144 Hz, G-sync och DisplayHDR 600-certifiering, med 96 ljuszoner som kan dimmas oberoende av varandra (istället för att bara ha belysning i kanterna). M3 erbjuder i sin tur 27", 1080p-upplösning, DisplayHDR 400-certifiering och 240 Hz. M9 sägs släppas i juli medan M3 dröjer till i vinter.

Det vankas även tre olika headsets som går under namnen H9 (269 £), H7 (189 £) och H3 (89 £). Värstingvarianten H9 är trådlös och har dessutom brusreducering (noise cancellation), medan H7 är trådlöst och H3 är trådbundet. Samtliga ska även använda sig av vad Sony kallar för 360 Spatial Sound for Gaming (men endast på pc), för att göra det lättare att höra från vilken håll specifika ljud kommer. Headseten ser ut att släppas i juli.

Fokus ligger som sagt på pc, men produkterna går även att använda med Playstation 5, och åtminstone skärmarna går givetvis att koppla till vad man vill.