Ubisoft kliver fram när andra står still. Åtminstone vill de gärna visa upp vad de har att komma med det närmaste året. Till skillnad från flera andra storbolag kommer de att närvara vid årets Gamescom-mässa, och nu på torsdag får vi veta mer om det problemtyngda Skull & Bones. Men vänta, det kommer mer!

10 september ska man hålla ännu en Ubisoft Forward, och då blir det inte en lika fokuserad show, utan istället en inblick i vad hela koncernen håller på med. Vi kan alltså förvänta oss snack om spel från många av de olika studios som just nu jobbar för fullt med sina projekt.

Exakt vad som kommer att visas avslöjas inte, men att det kommer handla om Assassin’s Creed i någon form är nästan en självklarhet. Dels hur man jobbar vidare med Valhalla, men kanske också något om nästa del i serien?

Vidare hoppas vi såklart på något från Ubisoft Massive i Malmö - de jobbar ju som bekant med ett Avatar-spel. Men sen då? Ghost Recon? Beyond Good & Evil 2? Vågar man gå vidare med Watch Dogs efter Legion-fiaskot?