Hogwarts Legacy ska släppas i vinter, och nu kan en Reddit-användare ha lyckats luska ut vad som ska inkluderas i spelets olika utgåvor. Innehållet har personen lyckats få fram genom att manipulera spelets officiella webbplats, och resultatet ser ni i bilden nedan.

Utgåvorna är alltså Standard, Deluxe och Collector's, och merparten av extrainnehållet tycks vara kosmetiska föremål, även om vi inte vet om riddjuret Thestral kommer att ha några speciella förmågor eller om "Dark Arts Battle Arena" bjuder på extra innehåll. Något annat som skiljer de båda dyrare versionerna från standardutgåvan är att de ger tillgång till spelet 72 timmar i förväg, men det gäller bara de digitala versionerna.

Collector's-utgåvan ska komma i ett stålfodral och inkluderar även ett föremål vid namn "Floating Ancient Magic Wand with Book" (svävande, uråldrig trollstav med bok), och en användare på Reddit hävdar att detta är ett fysiskt föremål där trollstaven svävar ovanför boken med hjälp av magneter. Personen hävdar även att denna utgåva ska kosta 400 $ (4090 kr), men det är alltså helt obekräftade uppgifter.