Spelförseningar kommer nuförtiden främst i form av Twitter-inlägg där utvecklaren förklarar att spelet måste poleras för att ge spelarna bästa möjliga upplevelse. Men vissa tar ut svängarna lite – som Shadow Warrior 3:s officiella förseningstrailer – och nu sällar sig Gloomwood-utgivaren New Blood Interactive till dem som valt ett mer unikt tillvägagångssätt.

I ett Twitter-inlägg är det nämligen ingen mindre än den anrika, brittiska skådespelaren Malcolm McDowell som i en mobilvideo meddelar att "snubbarna som gör spelet vill be om ursäkt för en kort försening". Han påpekar att det bara rör sig om några veckor och att ni "för Guds skull kan vänta", och i en påföljande video lovar han att fansen kommer att älska det.

Varför är det då McDowell som meddelar detta? New Blood-chefen Dave Oshry skriver i ett Twitter-svar att någon måste ta ifrån honom hans Cameo-konto, så vi kan nog utgå från att det är den vägen de gått. Cameo är alltså en tjänst där kändisar tar betalt för att skicka skräddarsydda meddelanden.

Förseningen är tre veckor lång, vilket innebär att spelet släpps 6 september, och då i early access. Vill man testa finns det redan nu en demo att ladda ner från Steam.