Spelhelgen är nära, och har du inget att lira så bjuder Epic Games Store återigen på lite gratistitlar. Den här gången är det ett klassiskt FPS och extramaterial till ett mindre klassiskt battle royale-spel: Doom 64 och Rumbleverse. Båda är gratis fram till torsdag nästa vecka, så skynda fynda om du är intresserad.

Doom 64 släpptes ursprungligen 1997 som en spinoff till den numrerade Doom-serien, och versionen som nu skänks bort är remastern från 2020, som bland annat inkluderar stöd för 60 fps, bättre grafik och widescreen-format. Precis som vanligt är det en helvetisk invasion som måste slås tillbaka, och det görs på 30 originalbanor såväl som en uppsättning "lost levels" som lades till i 2020-versionen.

Rumbleverse är som sagt ett battle royale, men med fokus på närstrider snarare än skjutvapen. Man samlar heller inte på sig traditionell utrustning under matchens gång, utan istället föremål som förbättrar ens stats och ger en nya attacker och andra förmågor. Spelet är free to play, och det Epic nu skänker bort är innehållspaketet Boom Boxer Content Pack.