Den 15 september drar Tokyo Game Show igång och pågår sedan fram till 18 september. En av de som kommer att närvara är givetvis Capcom, och nu har de berättat vad de kommer att visa upp under sin 50 minuter långa online-show. Kanske mest exalterande är en ny trailer för Street Fighter 6, som ska ge oss en titt på de olika karaktärerna i spelet såväl som World Tour- och Battle Hub-lägena.

Därefter ska de berätta lite mer om karaktärer, exosuits och dinosaurier i Exoprimal, som är ett dinosaurierslaktarspel från bland andra Dino Crisis-producenten Hiroyuki Kobayashi. Det ska dock tilläggas att spelet inte direkt för tankarna till Dino Crisis bortom det faktum att båda inkluderar dinosaurier.

Vidare ska vi få reda på vad som kommer att hända med Monster Hunter Rise: Sunbreak när uppdatering 2 släpps i höst, och det vankas även info om om Gold Edition-versionen av Resident Evil Village, som bland annat kommer att inkludera DLC:t Shadows of Rose. Dessutom kommer VR-versionen av grundspelet vara spelbart på Playstation VR2.

Avslutningsvis får vi en titt på Mega Man Battle Network Legacy Collection och vad denna samling kommer att inkludera och tillföra. Capcoms show drar igång klockan 16.00 den 15 september.