En av de största nyheterna under Call of Duty Next-showen var att Warzone 2.0 kommer att släppas 16 november, vilket alltså blir ett par veckor efter releasen av Modern Warfare 2. Denna nya version av battle royale-läget kommer i sin tur med en ny karta.

Den heter Al Mazrah och ligger i en påhittad del av västra Asien, och utvecklarna själva beskriver den som sin största någonsin. Lyckligtvis finns det fordon för att ta sig runt, men de har en begränsad mängd bränsle.

Det vankas även ett nytt lootsystem som ska göra det lättare att bara plocka upp det man vill ha, medan ett utvecklat cirkelsystem ska kunna använda flera cirklar samtidigt för att driva spelarna. Har man oturen att dö så väntar återigen Gulag, där man kan slåss i 2v2-strider och dessutom måste passa sig för fångvaktarfienden.

Och på tal om AI-fiender finns det fästningar utspridda på kartan där en ny AI-fraktion vistas. Detta har de lagt till för att kartan ska kännas mer levande, och nog kan vi vänta oss att hitta en del bra loot i dem.

Mer info om kartan och dess olika inslag hittar ni här. Den 16 november släpps alltså Warzone 2.0, och likt föregångaren är det free-to-play.