Billbil-kun är tillbaka för att skvallra om vilka spel som ska läggas till härnäst i prenumerationstjänsten Playstation Plus. Spelen ifråga är tänkta att vara tillgängliga mellan 7 februari och 6 mars för alla prenumerationsnivåer.

Först ut är Mafia: Definitive Edition, som är den utmärkta remaken av det första Mafia-spelet och väl värt att lira. Dessvärre skriver Billbil-kun att Mafia kan komma att ersättas med något annat i vissa regioner, så det är inte garanterat att vi får det här i Sverige.

Vill man ha något mer lättsamt (fast inte sett till svårighetsgraden) så kanske Olliolli World kan vara något, där vi får bege oss till Radlandia för att sätta trick och glida fram i sex distinkta distrikt. Det är ett riktigt beroendeframkallande spel där "bara ett åk till" sällan visar sig stämma.

Näst på tur är Evil Dead: The Game, som är ett asymmetriskt multiplayer-spel i samma stuk som Dead by Daylight. Här är det Ash Williams och andra överlevare som måste tampas med diverse demoner på ikoniska platser från filmerna. Det fick ett blandat mottagande när det släpptes, men kan helt klart vara underhållande och går dessutom att lira i singleplayer.

Sist ut är DLC:t Beyond Light till Destiny 2, som låter en resa till Jupiters måne Europa och dra nytta av den nya Stasis-kraften. Eftersom det är ett DLC måste man äga grundspelet för att lira det, men Destiny 2 är som bekant gratis sedan en tid tillbaka.