Den 20 oktober, alltså nu på fredag, är det dags att haka på Mario och gänget till Blomsterriket för att förvandlas till elefanter och hitta blommor som får spelvärlden att förvandlas på diverse psykedeliska sätt. Trist nog verkar Super Mario Bros. Wonder ha läckt i förtid och dykt upp i diverse mindre nogaräknade hörn av internet, vilket givetvis medför risken att man stöter på information om det som man hellre hade upptäckt själv.

Mario-spelen kanske inte brukar bjuda på sådär jätteinvolverande handling, men även om vi redan har fått se väldigt mycket från spelet i de olika genomgångarna som har sänts, kan vi nog räkna med att det finns en hel del överraskningar som inte har visats upp och som nu potentiellt kan "spoilas".

Super Mario Bros. Wonder skippar 3D-upplägget från bland annat Super Mario Odyssey, utan går tillbaka till rötterna genom att bjuda på 2D-plattformshoppande som en rad olika karaktärer. Upp till fyra personer kan spela samtidigt på delad skärm, och det går även bra att spela online.