Det hävdas att Xbox kommer närvara på The Game Awards-showen om två veckor.

Uppgiften ska ha läckt till Windows Central-medarbetaren Jez Corden, berättar han i videopodden Xbox Two, uppger användare på Reddit. Han säger sig ha förhandsinformation om att Microsoft tänker vara där. Vad de tänker visa är han däremot väldigt tydlig med att han inte kommer berätta (eller spekulera i), eftersom han vid tidigare läckor fått skäll för att det innehåll han berättat om inte var tillräckligt intressant. Också ett skäl att skälla ut någon...

Nåväl. Vad Microsoft visar på The Game Awards (om de kommer närvara) är alltså helt okänt i nuläget. Det kan vara stort, det kan vara smått och det kan vara ingenting.

Årets The Game Awards börjar klockan 1.30 på natten mellan den 7 och 8 december. Som vanligt kommer showen dels kora vinnande spel i ett 30-tal kategorier, dels bjussa på en lång rad trailers och spelnyheter.

Relaterat: Rockstar kommer visa en första trailer för GTA VI (eller "nästa GTA" som de själva säger än så länge) tidigt i december. Det har gissats på att det sker på The Game Awards. Om drygt två veckor vet vi hur det blir med både GTA VI och Xbox på showen.