En filmatisering är bekräftad. Nu ryktas Supermassives genombrottsskräck Until Dawn vara på gång till pc och Playstation 5. PS4-spelet släpptes ursprungligen 2015 och är Scream-aktig skräck i spelform, där ett gäng unga vuxna försöker överleva en fasansfull natt i en luxuös fjällstuga.

Att spelet är på gång till pc och PS5 påstår billbil-kun (som haft rätt förut) och utvecklingen ska ha varit på gång under "åtminstone ett år". Det är oklart om Supermassive sköter nyversionen.

En utannonsering komma inom de närmsta två veckorna, vilket rimmar väldigt mycket med det vi skrev om Death Stranding-uppföljarens fullständiga titel igår. Det luktar med andra ord en State of Play-sändning från Playstation inom kort. Senaste State of Play sändes i september förra året.

Mattias Frost recenserade Until Dawn för snart nio år sedan och delade ut fina fyra av fem:

I sina bästa, och faktiskt också flesta, stunder samverkar de olika komponenterna – ångestladdat beslutsfattande, mystik och obehag – och bildar en ruggig helhet som underhåller, engagerar och skrämmer. Precis vad man kan förvänta sig av ett bra skräckspel.