I fem år har svenska Coffee Stain harvat på med fabriksbyggarspelet Satisfactory i early access, och nu börjar de till slut att närma sig ett släpp av den färdiga versionen. I en ny video från dem berättar de lite mer om hur spelet kommer att utvecklas i år, vilket ska nå sin kulmen i släppet av 1.0.

Men det är ju Coffee Stain det handlar om, så givetvis kan de inte undvika att retas lite med spelarna, bland annat genom att hävda att det innan dess kommer en uppdatering som lägger till vapen till absolut allt, inklusive fordon, byggnader och ödlor. I de påföljande uppdateringarna utlovas vi fordon som går skitsnabbt, att allt ska vara gjort av lasrar och att spelet kommer att bli "precis som Fortnite".

Men det är som sagt bara ett skämt, för nästa stora uppdatering är just 1.0. Innan dess kommer det i princip inte att släppas några patchar till spelet, eftersom de vill att hela utvecklingsteamet ska jobba på det färdiga spelet. Innan det släpps kommer ett slutet betatest att hållas, som man kan registrera sig för här.

Vad kommer då det färdiga spelet att innehålla? Utöver "nytt innehåll", "buggfixar" "end game och handling" vet vi inte det. Utvecklingen kommer att fortsätta även efter det, men de vet inte om det kommer i form av DLC eller gratis uppdateringar.