Helldivers 2 är ute, och även om det inledningsvis hade en hel del problem md krascher och bristfällig prestanda på pc, verkar Arrowhead ha fått ordning på skutan, vilket resulterat i massor av bra omdömen och höga spelarantal.

Spelet är som bekant helt och hållet baserat på co-op, där spelarna samarbetar för att sätta det utomjordiska buset på plats. Det finns dock vissa som vill att det ska utmana Call of Duty, och i en konversation på Twitter/X skriver en användare att ett sätt att locka spelare från COD vore att lägga till ett PVP-läge.

Det verkar dock inte Arrowhead vara särskilt sugna på att göra, och vd:n Johan Pilestedt svarar:

Hej, vi kommer "aldrig" att lägga till ett PVP-läge. Detta för att minska de toxiska inslagen från communityn. Vi vill- ha en miljö som är stödjande, rolig och där vi alla kämpar på samma sida!

Det är oklart om han sätter citationstecken runt "aldrig" för att verkligen betona att det aldrig kommer att hända eller om de helt enkelt inte har några planer på det i dagsläget. I en påföljande kommentar säger han att det finns gott om andra spel med PVP och att de vill skapa spel för personer som vill tackla en utmaning med vänner i en PVE-miljö.