När j0nathan påstår saker om Ubisoft-spel, ja, då kan de stämma. Han hade väldigt rätt kring Assassin's Creed Mirage, och nu har han gjort ett inlägg med siffran sju samt Cillian Murphy-foto, bomb som räknar ner från 72 timmar samt en krabba. Sjuan plus Ubisoft luktar Far Cry 7 lång väg.

Texten j0nathan skriver är mer kryptisk än det mesta: "Om ingenting ändras till dess."

Vissa av bilderna rimmar väl med tidigare rykten. Det har snackats om att Far Cry 7 blir ett gisslandrama där spelarkaraktärens familj är kidnappad och att du har 72 timmar på dig för att rädda dem (24 IRL-timmar). Familjemedlemmar kan dö och du kan rädda dem i valfri ordning.

Cillian Murphy-fotot satte (förstås) fart på spekulationer om att den aktade skådespelaren följer i de skurkaktiga fotspåren hos Michael Mando (Far Cry 3) och Giancarlo Esposito (Far Cry 6), men enligt j0nathan handlar hans kryptiska inlägg inte om att Murphy bokstavligen är i spelet.

Potentiellt sett skulle det kunna handla om Murphys stora och bombastiska succéfilm: Oppenheimer. Det explosiva som teasas i bilden skulle möjligen kunna vara en atombomb.

Men vi kan bara spekulera – och lär göra det till Ubisoft säger något officiellt.