Rollspelsmakarna #Bioware meddelar att studion planerat stödja kommande #Dragon Age: Origins med DLC i hela två års tid efter den boxade releasen släpps lös i november. Detta är vad producenten Mark Darrah har att säga i en intervju hos The Game Reviews.

Vi har planer som sträcker sig över två års tid. Och det innefattar allt från riktigt små saker som item packs till större quests på en timma eller två till renodlade expansionspaket. Vi har verkligen ett omfångsrikt och långsiktigt planerande för spelet.

Allt DLC-material ska släppas till alla formaten även om ett visst undantag kan ske för toolsets och liknande som av naturliga skäl endast kommer pc-spelarna tillgodo. Bioware undersöker dock möjligheterna att få in användarskapat material även till Xbox 360- och Playstation 3-versionerna, men de om de lyckas med detta återstår ännu att se.

Den femte november släpps Dragon Age: Origins - rollspelet som möjligen blir det största i genren i vinter. Är du sugen?

2 års DLC, betyder ju troligtvis att vi inte kommer få en uppföljare inom denna tidsram. Men, om expansionerna är av hög kvalité så fungerar ju det. Å andra sidan, att sitta med ett och samma SP spel i 2 år kan ju blir aningen utdraget. -"Är du sugen?"... 21/10 Nej så ligger det inte till, EA har själva sagt att anledningen till att allt inte följer med på skivan är för att förhindra piratkopiering (eller mer korrekt begränsa den så mycket som möjligt) som ett sätt att spela deras spel. I och med detta så är... 16/10 Spelet är inte baserat på någon bokserie, däremot har spelets lead writer, David Gaider, skrivit 2 böcker som utspelar sig i Dragon Age världen: "The Stolen Throne" och "The Calling" Har inte läst de själv men lär finnas en del recensioner ute på nätet. 16/10 Någon nämde böcker... är spelet baserat på en bok eller bokserie? Om det är så, vad heter boken/böckerna och är de värda att läsa? 16/10 Jag har redan förbokat det. Just nu håller jag på med Risen jag älskar älskar det spelet absolut det bästa rollspelet jag har spelar 16/10 Att släppa DLC samtidigt som eplet har release är politiskt självmord. Alla kommer att utgå ifrån att den DLC som då släpps "egentligen skulle ha varit en del av spelet original". Det kan ju vara så att konverterande av konsolversion (speciellt PS3) kan... 16/10 Håller med om att det inte är så smart att släppa DLC samma dag som spelet. Jag har förbokat det men inte kommer jag att den 5e att sätta mig och ladda ner en DLC när jag inte ens har börjat lirat det "riktiga" spelet än. Om det nu är en quest som inte... 16/10 http://en.wikipedia.org/wiki/Downloadable_content Gott med lite extra lull-lull som man inte måste köpa om man inte vill. DA förbokat sen länge! 16/10 Vad är DLC xD? 15/10 Stödja? Är det de nya ordet för mjölka? 15/10
Skicka en rättelse