#Heroes of Newerth har en längre period vart inne i en stängd beta - som det förvisso vart lätt att få tillgång till. Nu meddelas att spelet öppnar sina stängda portar för att vidga vyerna inför dess släpp. Om du är en riktig nattuggla och är sugen på att prova så är det inatt 03:00 #S2 Games släpper väder.

Spelet är inspirerat (läs en funktionell fristående klon) av #Warcraft 3-modifikationen Dota - Defence of the Ancients. Du tar dig an rollen som en hjälte tillsammans med upp till fyra andra spelare som tillsammans ska förinta det andra laget. Men det är inte bara hjältar som smeker hjältar, utan era sidor skickar hela tiden horder av trupper mot varandra.

Kort och gott är spelet roligast tillsammans med människor du känner - alternativt människor du lärt känna. När du lyckats vända marginalerna till din sida för att få din statistik att öka explosionsartat, då känns det onekligen bra. Undertecknad uttrycker sig utifrån egen erfarenhet, med en tung förkärlek till hjälten blodjägaren, vilken låter intressant på svenska.

Om du är sugen på att få lite bonusar att flasha för vänner, och ovänner, så kan du fortfarande förboka. Så fort den öppna betan startat så stängs möjligheten att få ditt namn i en viss färg, eller ges möjlighet att "taunta" (reta) andra spelare. Alternativt så väntar du och provar spelet först, men då kan ditt internetorgan bli lidande.

Undrar om någon har en Beta-key över hade varit underbart om jag fick en! tack Skicka hit Coffe_1@hotmail.com 18/05 Alla spelade hon redan innan den öppna betan ju :P 11/04 Håller med. Själv kommer jag nog hålla mig borta ifrån HoN i fortsättningen också, 10 games var nog för en livstid för mig av den varan. 02/04 mmm har spelat HoN länge och får hålla med om att communityn är fruktansvärd mot folk som är totala nybörjare! (de vill säga inte spelat Dota innan) För nybörjare så kan man nog bara rekommendera att bita ihop och försöka lära sig grunderna. Men förhopp... 01/04 mjo folk klagar en hel del om man är ny, jag hade aldrig spelat Dota, och nu sitter jag på 400+ matcher i HoN. Folk var rätt så förbannade i början på mig, men det struntade jag fullkomligt i och lärde mig spelet tillslut :P 01/04 Jag tycker den största förbättringen från Dota till LoL är affären, shoppa när du är död, kunna klicka sig runt lätt mellan de olika delarna. hur är hon affären? 01/04 Jävla lång beta detta kommer blir till slut asså :P 01/04 HoN är väl redan större än LoL, eller är jag ute och cyklar? HoN är ett mycket mer moget spel, och med moget menar jag mycket teamplay och en grafik som inte känns inriktad på 10-15 åringar. HoN har tagit allt det som gjorde dota bra och gjort det mycke... 01/04 Prova den öppna betan iaf och få en egen uppfattning. Jag tycker att hon är mer hardcore än lol iaf. Det anordnas stora turneringar redan med blizzard i ett lag t,ex (lol) Eller förresten gå in på honcast.com och se på replays från finalerna. 01/04 håller med spelat 2 matcher (och jag är dålig)och samma sak varje gång bara massa omogna j'vlar....man spelar väl för nöjet,och för att blir bättre?men man kanske på vara "bäst" från början..finns så många omogna ute i spelvärlden,speciellt inne inom... 01/04
Skicka en rättelse