När #Sid Meier's Civilization 5 når butik mot slutet av september är det många som lättar på börsen för att verkligen kunna insupa ordentlig strategi. #Firaxis Games har fixat i ordning en riktigt svulstig E3-rulle som bjuder på.. ja, allt i princip. Du får höra utvecklare snacka om allt möjligt med spelet i kombination med diverse gameplaysegment. Ett måste för dig som är ett fan av serien skulle man kunna säga.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Jo, precis. Eller det var åtminstone vad jag tänkte, dvs läste "WOOOT!???" som ironisk variant av Woot (som i "... lol wut?"). 18/06 För att community och moddning är det som håller spel vid liv och det är där många spelutvecklare/utgivare tabbar idag. Modern Warfare 2 kommer dö ut exempelvis tidigt pågrund av sin brist på modsupport, folk kommer tröttna på samma material om och om... 18/06 Då känner du inte till Civ. Många av de som idag arbetar med Civ är gamal Civ-moddare. Moddningen är inte bara viktig för Civ utan även ett sätt att göra spelet ännu intressanta. Kolla in modningssektionen på civfanatics så kommer du inse hur viktigt... 18/06 Tycker sällan att det nämns faktiskt eftersom alla spel är konsolportar numer. I Civ har dock modding alltid varit karakteristiskt för serien och många som arbetar hos Firaxis är just gamla Civ-moddare. Att de tydligt markerar spelet som lättillgängligt... 18/06 Woot betyder att man är uppspelt över det man sett, ungefär som Yes! eller Yippie! Wut däremot är en nyare slang för "what" om det var det du och Annanaz kanske tänkte på. 18/06 Givet köp, började min Civ-karriär med att spela Civilization (1) 1991 på PC:n pappa lånade hem från jobbet. 18/06 Haha, tänkte detsamma. Bättre att bara säga nåt ödmjukt som "decent graphics". Vi tittare kan nog uppskatta allt jobb som ligger bakom ändå. 18/06 Nice. Men varför ska utvecklare alltid prata om "community" och "modding" - det är totalt ointressant. :/ Det är modernt och trendigt att prata om det nu för tiden. Spelutvecklare behöver inte en massa amatörer som sitter och moddar - de klarar av att... 18/06 Snälla säg att det är ett uppgraderat CivIII, vad som än kommer ut ur CivIV så vill jag inte ha något att göra med det... 18/06 Underbart! Strategispelens konung återvänder, skall bli sjukt kul att sätta tänderna i denna guldklimp :) 18/06
Skicka en rättelse