Eurogamer rapporterar att en programmerare vid namn Chris Mcclure på sin Linkedin-sida råkat avslöja att han jobbar på en uppföljare till #Need for Speed: Shift. Om det stämmer skulle det innebära att #EA nu har tre NfS-spel i görningen: #Need for Speed World, ett mmo till pc, #Need for Speed: Hot Pursuit som visades på årets E3-mässa, och nämnda Shift 2.

Need for Speed-serien är en av EA:s stora kassakor och Shift nominerades i kategorin "Årets racingspel" under den svenska Spelgalan som gick av stapeln i mars. Vann gjorde dock #Forza Motorsport 3.

Man vet redan att EA Black Box jobbar på ett NFS-spel som ska släppas första kvartalet 2011, varför detta inte nämns tycker jag är lite konstigt. En annan LinkedIn-profil gör gällande att detta spel kommer att ha en handling och karaktärer (luktar lite... 05/07 För att vi med PC inte kan lira GT eller Forza. Shift var mycket bra även om NFS tendenserna syns lite väl mycket i menyer och karriärläget. Men som renodlad race-simulator var det fantastiskt. Den hittills bästa till PC. Speciellt cockpitvyn är strålan... 04/07 Shift sög likväl .. Inte var det bra som "simulator" och inte var det bra som "need for speed" heller. Som jag skrivit så många gånger så dog Nfs 2002 tyvärr. Sorligt men sant. 02/07 Shift var totalt skräp. Extreeeeemt långa laddtider samt att bilarna sladdade runt som tvålar på ett blött toagolv. Kanske tvåan kan bli vad ettan borde varigt. 02/07 Vore underbart. G27-stödet i Shift är fantastiskt. 02/07 Det bästa i Shift var ju ljudet, faktiskt enda orsaken som gjorde att jag spelade det. 01/07 Shift tog ett steg ifrån arkadhollywood skiten som NFS varit kända för den senare tiden och för en stor del bilspelsentusiaster var detta välkommet. Shift är nånstans emellan Gran turismo och gamla NFS. Inte verkligt men inte ett tragiskt värdelöst arka... 01/07 Det som sabbade Shift enligt mig var den vedervärdiga aproachen att belöna folk för att köra fult. Alldeles för mycket sånt online iaf. Vore kul med ett nyare bilspel där folk kör lite mer sportsligt... Och gärna med periferiseende :P Alla envisas ju... 01/07 Kan dom inte bara satsa sina pengar på Hot Pursuit, det kommer bli awesome isf! 01/07 De saknas en renodlad Bil-simulator (med spelinslag.. likt Flight-simulator). Alltså icke-bana.. närmaste man kommer är 1/2 arkadet TDU2. (det fast äcklofet SIM). <--- 1337 :P 01/07
Skicka en rättelse