I mitten av nästa vecka väntar stora förändringar här på FZ - vi sjösätter ett helt nytt utseende. Med start i går gläntade vi på dörren till det nya FZ och vi fortsätter med ett andra smakprov - nyheterna.

Du kan välja hur du vill ha dina nyheter serverade.

I den ordinarie nyhetsrapporteringen kan du välja mellan två layoutlägen. Saker du gillar kan du tumma (på samma sätt som i bloggarna) och vi håller fast vid att lyfta fram tre nyheter lite extra, så att du snabbt ser det hetaste från spelvärlden.

Heta nyheter i ny, het form.

Vi siktar på att lansera vårt nya utseende lagom till Gamescom-mässan nästa vecka. Tills dess kommer vi presentera ytterligare ett par små teasers. Saker och ting är inte skrivna i sten, så det kan hända att det färdiga resultatet skiljer sig en liten aning mot vad du ser nu. Men skärmdumparna ger en antydan av vad du har att vänta och vi vill gärna höra vad du tycker och tror.

Sökfunktionen är bättre än ni tror. Sök på "battlefield 3" (med citationstecknen) så blir det precis som du förväntar dig. När du söker på "battlefield 3" utan citationstecken rankas varje term lika högt. I mångt och mycket är det en tydlighetsfråga -... 13/08 Föredrar nog den nuvarande versionen. Men så har jag ju inte sett hela sidan än (nya alltså). 13/08 Håller till fullo med, funktion borde i nuläget ha högre prioritet än utseende! Som så många andra känns det lite mycket facebook över det hela (och det kan aldrig vara bra). Något som jag tror kan bli kanon är en smidig plattformsindelning på nyheterna... 13/08 Hmm...verkar ju bli rätt clean. Ser bra ut men liknar som sagt rätt mycket facebook ur intrycket jag får...vilket jag helst avstår(facebook)! Skulle vara kul att få lite mer under huven info. Om det är java eller flash som rullar bakom tex? :) 13/08 Jag tror detta kommer bli väldigt bra i slutändan. Vill minnas att ni hade någon slags beta eller liknande där man fick sig ett smakprov på den nya designen. Var väl cirka ett halvår sedan eller nått. Tyckte det var väldigt snyggt då och ni på FZ tar... 13/08 ta bort de gula för taggarna och ge dom en speciell färg istället, 13/08 En tumme ner känns nog inte nödvändigt. Dock liknar det facebook mycket ja, tyvärr. 12/08 Bara tumme up? Rädd för kritik? Sen känns det för mycket som facebook urg :dead: 12/08 Nej! Snälla ändra nu inte för mycket i layouten på nyheterna! Är ju därför jag tycker så mycket om just FZ, är så enkel och bra design på sidan. Snälla ändra inte för mycket! Lovar, ni får en puss <3 12/08 Tycker det ser rätt okay ut. Det är alltid skoj med ansiktslyft, men jag måste säga att nuvarande upplägget är riktigt cleant och jag är iaf långt ifrån trött på det än så länge! Ta det lite lugnt med ändringarna bara så blir nog allt bra. Det ser ju... 12/08
Skicka en rättelse