#2K Games meddelar att actionspelet #Borderlands blir försenat till pc. Pc-spelarna får vänta en vecka längre (till den 30 oktober), medan konsolspelarna kommer få ta del av pangpangfesten på sedan tidigare utannonserat datum.

Varför får då pc-spelarna vänta en vecka extra? Jo, en talesperson för 2K Games hävdar att pc-versionen behöver optimeras en aning till, vilket förklarar fördröjningen. Vilken version av Borderlands kommer du köpa, och vad tycker du om förseningen?

För vansinnigt mycket bilder, filmer och nyheter om Borderlands - klicka här!

men fyfan asså.. saints row 2 pc versionen försenades och släpptes buggig som fan. gta iv, red faction guerilla och nästan alla nya portade spel hoppas de är inte blir samma deal me borderlands. 27/09 Ok FZ, hoppas att ni hinner fixa en recension på den extraveckan. 24/09 Öh, näe, det finns sådana som jag som helt enkelt inte känner mig hemma med kontroll-paddan i händerna. To each their own - jag föredrar mus och tangentbord men tycker att det är bra att man kan ha stöd för både. Det ena borde ju inte behöva utesluta... 24/09 Tycker faktiskt att det är bra att PC spel släpps senare än till konsolerna. Anledningen är att man faktiskt hinner se spelet lite innan och kan på så sätt se om det verkar värt pengarna eller inte. Detta säger jag efter att otaliga gånger ha gjort pre-... 24/09 Har man spelat FPS på PC sen DOOM tiden så är det väldigt svårt att tänka sig att spela det med handkontroll när samma spel kommer till PC. 23/09 Snyft. Det där var ju ett av få spel jag gick och längtade efter. Ett av få spel jag drömmer om på nätterna, ett av få spel jag kollat upp varenda sida om på nätet. Å så blir det fördröjt. Jaja, får väl vara apatisk och fördriva tiden med ms röj en veck... 23/09 Känner ingen med chippat Xbox 360 utom den som jag chippade åt en kompis för att se om jag klarade av det utan extra verktyg och tillbehör. Tycker synd om honom då han har 80 spel och tröttnar fort på att spela ett spel. Han lär ju aldrig få in känslan... 23/09 ... som i sin tur bara emulerar rörelser av styrspaken. Jag är säker på att du förstår hur dåligt det fungerar. 23/09 Tråkitg nyhet för PC spelarna. Tur att man ska köpa Borldernads till Xbox 23/09 Hm, om jag köper det blir det till ps3 men det lär bli om det får bra kritik och säkert om polarna rekommenderar det :p 23/09
Skicka en rättelse