Väntan på #Dragon Age: Origins blir från och med den 13 oktober något mer lättuthärdlig. Då släpps nämligen verktyg som låter dig skapa egna karaktärer som sedan kan användas i spelet. Experimentera med ras, utseende, klass och annat innan du ger dig i kast med fullversionen, som släpps i november. Notera att verktyget enbart släpps till pc-versionen - konsolfolk får klara sig med befintliga sötnosar.

Som om inte detta vore nog öppnas inom kort en betaversion av en community-sida. Genom medlemskap får du möjlighet att ladda upp figurer som du skapat med karaktärsverktyget. Spelet släpps den 23 oktober.

Ah, sweet. Jo jag vet ju att speciellt bakgrunden spelar in mycket i spelet, det som gör det just så intressant (förutom att jag är en Bioware-fanboy dvs)! Men tackar för det, blev lite konfunderad när jag först såg nyheten :) 06/10 Nästa vecka på tisdag släpps "verktyget"? Eller? 05/10 Nej, du kommer kunna skapa karaktärer i spelet. Att välja klass och bakgrund är vad jag vet dock rätt stor del av att skapa en karaktär i DA. Vad jag vet så är det mer som i NWN, stats beror på klass och ras, plus några poäng man tilldelar själv. 05/10 Hur kommer det vara att göra karaktär? Man måste rolla 100gånger för att få ett bra resultat, som i Baldurs, eller är det alltid samma beroende på klass som typ NWN? 05/10 "Notera att verktyget enbart släpps till pc-versionen - konsolfolk får klara sig med befintliga sötnosar." Nu är jag kanske dum, men menas detta att vi på Playstation måste välja mellan olika färdiggjorda karaktärer? Det finns inget skapelseverktyg at... 05/10 Windows XP Minimum Specifications: OS: Windows XP with SP3 CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater RAM: 1GB or more Video: ATI Radeon X850 128MB or greater NVIDIA GeForce 6600... 05/10 Hoppas hoppas min laptop fixar detta... skulle vara schysst med ett demo så man kunde checka systemkraven. 05/10 Har en känsla av att Sony har allmänt intressanta QA-rutiner som försenar allt och ger negativ publicitet... Och ja, det är alldeles riktigt att det inte är 23/10 som gäller längre... Men vafan, spelet är ju redan så försenat (drygt ett halvår) att ett... 05/10 Längtar :) 04/10 Undrar varför PS3 versionen försenas? Men skitbra av Bioware att släppa en sån här grej innan release. 04/10
Skicka en rättelse