#Crytek släppte #Crysis endast till pc, eftersom spelets tekniska kvalitéer inte kunde uppnås på de (tekniskt sett) tamare konsolerna. Men kommande #Crysis 2 blir även ett konsolspel och detta är möjligt tack vare studions nya multiplattformsmotor CryEngine 3, som Cevat Yerli förklarar för Gamespot.

Det krävdes två till tre års teknisk forskning och utveckling om konsolerna innan utvecklingen på Crysis 2 började. Vi behövde göra ett tekniskt genombrott innan vi kunde hålla önskad kvalité.

Enligt Yerli kommer Crysis 2 bli det bästa spelet som är möjligt till alla tre plattformarna, och skillnaderna emellan dem kommer bli väldigt små. Vi har skrivit mer om Crysis 2 på konsol tidigare. Spelet saknar fortfarande släppdatum.

Med tanke på hur de flesta kan köra Crysis på PC så ser det inte så dåligt ut. Alla har inte dubbel-GPU i sina PC. http://ve3d.ign.com/videos/play/46646/PC/Crysis/Trailer/CryEngine-3-Extended-Tech-Demo-Trailer/Flash-Video Det som ser riktigt bra ut är... 14/06 i bland måste man tar till hårdhandskarna 14/06 Och du är 31 år gammal, men uppför och uttrycker dig som en 13-åring. Sluta gör bort dig. 14/06 Den här tråden påminner mig om gamla nintendo fanboys vs sega fanboys. Vad är det för jäkla grej att bråka om. Hur kan nån vinna ett argument där det är en smak sak i fråga, och sedan gå vidare med att skylla på varandras val är orsaken till att spel... 14/06 Cryengine 3 ser bättre ut? Du kanske ska visa bevis på att fps på konsol är svårare. Det är rätt uppenbart att du inte har någon aning om det eller ens vad du tror att du menar och då kommer med sjuka kommentarer som inte betyder något konkret. 14/06 CryEngine 3 på xbox ser ju ut som skit. 13/06 Hur kan dem hävda att det bara blir små skillnader? Bakåtsträvan... 13/06 Så lät det förra gången också, och jag tyckte att spelet spelades som ett tech demo. Det var OK, men det fanns sjukt irriterande buggar. T.ex. självexploderande fordon som jag råkade ut för flera gånger. 13/06 Jag har min rigg för gamla rävspel som CS och nu kommande NS2, för de är starkt communitydrivna spel i min värld. Annars spelmässigt så får mitt Xbox 360 tuffa på, funderar dock på att införskaffa en PS3, last guardian ser onekligen nice ut. För övrigt... 13/06 lille? du är 16bast. ;) pcfanboys vägra inse fakta, det är ganska uppenbart att jag har rätt. 13/06
Skicka en rättelse