Via en online-petition har nu över 1000 arga röster samlats som kräver pengarna tillbaka för den "underlägsna Playstation 3-versionen" av #Activisions succéspel #Call of Duty: Black Ops. Anledningen är att PS3-versionen ska dras med "sämre grafik, buggig mjukvara och mindre features" än Xbox 360-motsvarigheten.

Det hävdas till och med att gamla #Call of Duty. Modern Warfare 2 faktiskt ser bättre ut än BLOPS, enligt sidan. Activision har än så länge inte kommenterat utspelet, men vi skulle sannerligen bli överraskade om Bobby Koticks manskap väljer att ersätta de ledsna fansen.

På bild: Charmtrollet Lord Kotick som vi är vana att se honom.

alltså vad är det med den bilden egentligen ?? jag vil ju för f*n spotta på skärmen 28/11 Min upplevelse är att Daggerfall har fler buggar. Dessutom kan man inte spela online alls med Daggerfall. 28/11 hur i helvete fick detta spel så höga betyg... Lobbymaffian AB.. Daggerfall hade förfan mindre buggar.. dessutom går det ju knappt att spela online alls på pc.. skräp 27/11 1000... Det fanns över 200 000 som hade skrivit på MW2 dedikerade petitionen... Och vi vet ju hur det gick med det. 27/11 De e inte spelets eller utvecklarnas fel att PS3 har en massa interna buggar som förstör upplevelsen. PS3 spelarna får nöja sej med PC/Xbox portar. PS3 kändes bra till en början men nu i efterhand så har jag sålt min PS3 o börjat lägga ner mer pengar... 27/11 Är det bara jag, eller ser han rätt otäck ut? Leendet är brett men blicken helt död som på en man vars själ sålts till mörka kraften för åtskilliga år sen. Typ. 27/11 Hade konstant 40+ FPS enligt fraps med allt på högsta när det var nytt och det laggade som fan. Det är bättre nu fast det är långt ifrån laggfritt. Köper man ett spel ska det fan vara laggfritt inom en vecka. (alla servrar har typ 30 ping enligt min lis... 26/11 Mhm, och vi borde få pengarna tillbaka för en skit pc version också. Lagzzz. Tycker btw att MW2 ser nästan bättre ut än BLOPS. 26/11 PC-versionen av Black OPS har stora problem med laggande och hackande spel och det har inte att göra med att folk har dåliga datorer eller dåligt bredband. Dåligt bredband är verkligen inte problemet då det är samma problem i singelplayerdelen. Jag är... 26/11 Ååå jag försökte verkligen hindra mig själv från att kommentera ditt värdelösa inlägg, men det går fan inte. Spelade du någonsin Call of Duty 1? Call of Duty 2? Grymma spel till PC som var otroligt bra och välgjorda. Sen kom något mindre smart företag... 25/11
Skicka en rättelse