Sonys konkurrent ser inte poängen med företagets Playstation Home-tjänst.

I en nypublicerad intervju säger #Microsofts Stephen McGill att han tycker Playstation Home är ett "snyggt chattrum, men inte så mycket mer".

- Det är ett trevligt chattrum antar jag, men inte så mycket mer. Det är inte något som vi tittar på. Jag är inte helt säker på vad deras [Sonys] lärdomar från Home-upplevelsen är, säger McGill till Gamesindustry.

#Sony själva anser att Home blivit en rungande succé och hävdar att tjänsten har "10 miljoner användare", men det är oklart hur de räknar.

Har du några erfarenheter av Home och vad tycker du i sådana fall om onlinetjänsten - spännande nya möjligheter eller ett glorifierat chattrum?

Och Sony har PSN, men nu handlade inte nyheten de utan att MS pratar ner på en tjänst dom själv inte erbjuder. Jag är själv inget större fan av Home, men ska MS snacka skit om Sonys tjänster så tycker jag att dom åtminstone ska erbjuda något som är bätt... 08/12 Har varit inne på home ett par gånger, spelet redbull airrace m.m. Var väl ganska underhållande i 10 minuter, inte mycket mer än så. Gällande diskussionen om hur ps ska porta xbox live rakt av så tycker jag det är en väldigt dålig idé. Jag tror att mång... 08/12 Home har ju ändå sin charm... Man kan klä ut sig till flintskallig gubbe med rosa kläder och ölmage, och sedan bara gå omkring att ställa sig i div. folksamlingar eller förfölja random folk och inte säga ett ord. De blir så griniga då. 08/12 Man undrar om nån hemlös har home... 08/12 "Xbox Live är så mycket bättre än PSN och Home tillsammans. Folk klagar på att det kostar?" Men fortsätt att ge dina, eller vänta.. dina föräldrars, surt värvade pengar till Microsoft om det gör dig lycklig. Spexboxare är som Äpplefanatiker. 08/12 jag gillar inte home, btw jag har ett ps3 08/12 Tyckte det var rätt trevligt att man i Home kunde besöka Sonys E3 monter detta året som skulle vara en kopia av den riktiga montern. 08/12 Meh Home, vem bryr sig. Spelar bara riktiga spel online och jag skulle verkligen inte betala för det som man måste göra på Xboxen. 08/12 Om jag hade haft valet att välja endast engelskspråkig eller svenskspråkiga med"spelare" i HOME så hade det kanske varit något. Men precis som de flesta andra så verkar de enda som är online vara Tyskar, fransmän och spanjorer. Samma sak är det online,... 08/12 Äsch, dom är bara avis. :) 08/12
Skicka en rättelse