Storföretaget agerar medutgivare på det hett efterlängtade norska onlinerollspelet.

Nu tillkännages att #Electronic Arts kommer hjälpa #Funcom släppa sitt onlinerollspel #The Secret World, speljätten agerar medutgivare på titeln via EA Partners-programmet.

The Secret World är det senaste från Ragnar Törnquist med manskap - ett talangfullt gäng som stått bakom moderna klassiker såsom #The Longest Journey och uppföljaren #Dreamfall: The Longest Journey. EA är naturligtvis glada över att få händerna nedsyltade i projektet.

- Vi är entusiastiska över att ha möjligheten att jobba med Funcom, en av de ledande i världen på utvecklingen av massiva flerspelarspel online, säger EA Partners-chefen David DeMartini.

- Vi är väldigt glada över att kunna få ta del av den växande onlinespelskategorin med en så hett efterlängtad titel som The Secret World.

Även från Funcom-håll är tongångarna såklart positiva, då norrmännen hoppas på att samarbetet, tack vare EA:s kunnande och expertis, ska hjälpa dem att realisera spelets "fulla potential".

Mer om The Secret World läser du i vår fenomenala förtitt. Det utlovas konspirationer och världsstäder som London och New York i massor, och traditionella klasser och nivåer slopas till förmån för ett mer skicklighetsbaserat gameplay.

The Secret World saknar fortfarande släppdatum.

Med EA så vet man att spelet kommer anpassas efter att alla ska kunna spela det... vilket i sin tur betyder att det kommer vara fyllt av fjortisar, fuskare och fokusera endast på att dra in så mycket pengar som möjligt. 11/01 Ser hellre att EA går med dem om att ge ut detta spel än SOE iaf, hade det varit SOE så vet man att spelet hade släppts ett år för tidigt och det hade blivit pressat till max om att försöka vara ännu en WoW kopia, allt SOE petar på blir skit, med EA så... 11/01 nej f;rfan inte EA! :@ 10/01 Dåligtspel.se 10/01 ser ut som ett snyggt spel! 10/01 Man blir alltid något orolig när EA kommer dragandes med sin stora sylt damsugare och sätter press. Hoppas bara dom inte tvingas släppa något halvfärdigt. Detta är det ända mmo som lockar av allt som kommer så jag hoppas det blir bra... 10/01 Jag som är supertrött på mmo´s och månadsavgifter vill bara hålla mig undan mmo världen. Men det här spelets atmosfär passar som fisken i vattnet för mig. Jag älskar konspirationer och det ockulta (stavning?). Vi får se ifall det blir ett bra spel, i... 10/01 Jaaa för dåå kommer spelet bli bra... 10/01 Brukar inte vara den som är den men EA OCH Funcom tillsammans... Undra hur bra detta projekt blir...? 10/01 Trevligt om dom går in med lite pengar tycker jag, känns inte som Funcom skulle börja ändra på designen för att gå ner på knä framför EA. Ser fram emot detta spel och Funcoms ekonomi varit halvslak på sista låter det bra. 10/01
Skicka en rättelse