Dice-shootern diskuteras på Game Developers Conference om en dryg månad.

#Dåliga vänner i all ära, det alla #Dice-fans väntar på är #Battlefield 3. Och de behöver inte vänta särskilt mycket längre - den hyfsat efterlängtade uppföljaren till #Battlefield 2 kommer diskuteras bland deltagarna på GDC-mässan i San Francisco i månadsskifter februari-mars.

Diskussionsämnena, som lär sätta fart på pulsen hos teknikälskare, handlar om shading-systemet i spelmotorn Frostbite 2 och det nya ljussättningssystemet i densamma. Det står sedan tidigare klart att spelet inte kommer fungera under Windows XP, detta eftersom det nyttjar nyare DirectX-versioner än vad #Microsofts snart tio år gamla trotjänare kan leverera.

De flesta av er läsare är månne mer intresserade av konkreta saker som releasedatumet, men den informationen ber vi att få återkomma med så fort vi snappar upp något. Rykten gör gällande att det landar innan årets slut.

Folk undrar "Varför hatar de flesta spelare fps spel på konsol?"... Svaret är enkelt, de kan inte behärska en kontroll. Sluta hata konsolspelare, uppskatta dem istället för att dem har modet att lära sig nya saker.. Over and out, haters! 14/01 Hur bra bf3 och alla framtida bf-spel blir så kommer bf1942 att vara det bästa de gjort. Känslan i det spelet slår allt!! 12/01 Om det är nyhetstorka på fz så snälla strunta i att posta sånt här, man blir ju bara frustrerad med trist fakta. När release datum eller preview kommer så ser jag fram emot läsning men sånt här är ju bara blä. 11/01 så att mogna är att spela på konsol, lr missförstod jag texten? 11/01 Ja och när man dör kommer man till himlen där man får leva lyckligt i paradiset i all evighet... Eller, kanske inte. bara för att ett spelbolag utlovar ngt betyder det inte att spelet kmr bli som deras uttalanden, bra exempel är väll OP:FP som skulle... 11/01 Det har gått neråt ända sedan spelen anpassats för alla noobs som spelar på en sketen låda som är föråldrad redan när den kommer ut. FPS spel ska spelas på PC, ni kan spela era sportspel. Men strategi och FPS ska spelas på PC och inte anpassas efter någ... 11/01 Flamewar.. flamewar... Jag har tillbringat många timmar framför BF2 och älskar det. Jag äger Bad Company 2, okej det är bra men vill inte köra in det i BF3. 11/01 i vinter? det ÄR vinter! 11/01 Jag är rädd för frostbite... 11/01 Epic, let's start the flamewar ;) Personligen hoppas jag bara den nya Frostybyte-motorn är riktigt fin, har bra nivå på grafik och förstörelse. Hoppas även på bra story och grym spelupplevelse på PC och konsol :) FPS och allmänt bra spel ska spelas på... 11/01
Skicka en rättelse