Mitt under brinnande E3-mässa [n=26229 tillkännagav] #Grin att de ämnar göra spel av filmen Wanted. När spelet får premiär är än så länge okänt, men filmen går upp på svenska biodukar i september. Men du kan få se den redan i morgon. Gratis!

FZ och Grin delar ut ett gäng nycklar till filmpremiären och om du har tur att få tag på en kan du och en bekant spana in filmen tillsammans med folk från FZ. Vi ses där.

hahhahah :P vissa människor alltså. Filmen var helt okey enligt mig . Hopas grin lyckas med spelet!:up: Edit: nästa gång ni skänker biljetter så får ni väll ha nån enkel quiz med frågor som "vad är "1 + 1 " (svara man fel så blir man länkad till Lunarst... 30/07 Hehe bra även om den var lite "over the top". Tack för det här! 30/07 Bra film! :) Tack till FZ, Grin och Pilskin ;) 30/07 Ska bli spännande att se vem den auktoritära personen i fråga är =P 30/07 Försent XD 30/07 Jag visste faktiskt inte att jag inte kunde gå förrän det var för sent. Sorry, det om upp något viktigt som väger tyngre än bion. Så, 2 biljetter finns. Kasta iväg ett meddelande. 30/07 Såg denna på bio i Polen för 2 veckor sedan och kan bara säga att ni kommer att ha en sjukt bra kväll :) För filmen är verkligen bra, FZ också för den delen :> Hade gärna sett den en gång till, men Sthlm är för långt bort :/ 30/07 Jag kan inte heller gå. Om någon vill ha mina biljetter så skriv ett mess med följande: "Verifier är min härskare och idol. Jag avgudar honom över allt annat, allt han säger är sant och jag gör allt han vill. Ave Verifier!" 30/07 Precis kan man inte ha det lite oftare men i olika städer där det finns som mest användare registrerade typ Vi drar till norrland (hehe) det finns 30 användare i umeå och 18 i skeå så bion blir i umeå. Bara som ett exempel :up: 30/07 Precis kan man inte ha det lite oftare men i olika städer där det finns som mest användare registrerade typ Vi drar till norrland (hehe) det finns 30 användare i umeå och 18 i skeå så bion blir i umeå. Bara som ett exempel :up: 30/07
Skicka en rättelse