Uppföljare till förra årets omtvistade om än rejält hypade titel är på gång. Släpps någon gång nästa vinter.

#Square Enix meddelar nu att #Final Fantasy XIII-2, en uppföljare till #Final Fantasy XIII, är att vänta för släpp till Xbox 360 och Playstation 3 nästa vinter i PAL-territorium. Ett släpp i Japan är även bekräftat för någon gång i år. Motomu Toriyama står bakom regissörsrodret och Tetsuya Nomura tar hand om karaktärsutformningen. Precis som förra gången det vill säga.

Vad som utlovas är en fortsättning på storyn och ett finslipat stridssystem. En första skärmdump kan du spana in nedan (fjädrar!) och notera att spelets logo huserar en andra karaktär utöver allas vår Lightning. På torsdag släpps spelets första trailer via spelets officiella sajt.

Vi tyckte att Final Fantasy XIII förtjänade 3 av 5 logotyper och huruvida uppföljaren gör bättre ifrån sig får framtiden utvisa.

Day 1 köp för, kommer faktiskt att för boka spelet när det väl kommer, limited edition faktiskt om det nu kommer en, spelade klart XIII platinade det, efter det så ville jag bara ha mer, så det här fick mig att bli grymt glad d(^_^)b 19/01 Bra!!!!!!!!!!!!!! Jag vill se Lightning lycklig! 18/01 Okej. FF XIII var ett ok spel men hur fortsätter man på det slutet? dessutom.... GE MIG VERSUS!!! har längtat sedan 2007 eller något... 18/01 "Grejen" är väl densamma som "grejen" med FPS. JRPG tilltalar en vissa målgrupper. Sen vet jag inte om jag skulle kalla FF-spelen för en serie... De är ju (med några undantag) helt fristående spel, som inte bygger på varandra. "Final Fantasy" är mer som... 18/01 Kan dem sluta mjölka fps... Såsom alla COD spel tex.. Sluta göra dom, bara panpang sjukt tråkigt, kom på något nytt... Ontopic: Så ser jag faktiskt framemot det här, tyckte faktiskt om förra så hoppas detta kan bli ännu bättre. 18/01 kan dem sluta mjökla detta konceptet snart? Det är uttjatat med Kines fighting.. sjukt tråkigt.. kom på något nytt!!! 18/01 Och det känns som det bara är jag i hela världen som aldrig spelat ett FF-spel. Testade en demo till ett av dem (vilken romersk siffra som stod bakom titeln vet jag inte) men det var verkligen inte min grej. Kan någon snäll själ förklara för mig vad som... 18/01 Tack, men nej tack. Fast vill dom genomföra det, feel free. Bra för dom som uppskattar spelet antar jag. Bara namnet väcker skrämmande tankar från FFX-2 :( Du har förstått att detta är Final Fantasy XIII? Inte spelet XIII. 18/01 Jag gillade XIII, så att se en fortsättning är helt klart uppskattat, iaf för mig! EDIT: http://www.youtube.com/user/nyaon60#p/u/0/ObiaNbDtF3Y Trailern finns redan uppe, dock på Japanska. 18/01 Älskade spelet xiii så 2,an blir ett köp =) 18/01
Skicka en rättelse