Tillägg som låter dig utforska mer av den skräckinjagande storyn - endast till Xbox 360 och Playstation 3.

Tidigare idag dök vår recension av #Dead Space 2 upp på er favoritsajt där vi kunde konstatera att det bjuds på mer av (samma) goda - på gott och ont. #EA meddelar att du som vill fördjupa dig i storyn kommer kunna införskaffa #Dead Space 2: Severed till Xbox 360 eller Playstation 3. Ett tillägg, eller DLC om du hellre vill benämna det så. Severed handlar om karaktärerna från #Dead Space: Extraction, Gave och Lexine, som försöker klara sig i staden Sprawl. Storyn löper parallellt med Isaac Clarkes äventyrande.

Varken släpp- eller kostnadsram är kända, men än så länge har du ju huvudspelet att njuta av. Severed släpps alltså inte till Windows.

De som inte gillar DLC kan ju bara kila vidare och lägga ned trollandet. Själv säger jag - strålande! Allt i Dead Space-väg mycket välkommet. 27/01 Inhandlade spelet idag... till 360 så jag kan alltså pusta ut. :) Men detta kommer väl knappast som en överraskning? Att vi ens spelar spel på datorn längre är ju en gåta. :P 27/01 jaha? jävla fördomar då. Hursomhelst så vrf inte bara fixa ngt, så att man måste vara uppkopplad till internet lr ngt för pc spelen. 26/01 Varför inte sälja det på PC då också och försöka främja marknaden där? Istället för att göra konsumenter missnöjda, skapar ju bara fler pirater. Företagen är lika skyldiga till PC marknadens nedgång som piraterna är, speciellt med sånna här deals. 26/01 Säljer mera till konsol. Så varför inte fortsätta? Alla på PC piratkopierar bara. (Mestadels) 26/01 Ja vad är hardcore? En hardcore spelare kan ju spela på gameboy tetris tex bara att han gör d överdrivet bra/mycket eller? Pc är inte mer hardcore en gameboy.........ja pc är ju så vanligt gameboy borde vara mer extremt. Har inget gameboy d var bara ett... 26/01 1. Varför göra massa dlc... Helt onödigt imo. 2. Varför hatar alla konsol så mycket..? Folk klagar på att det inte är 'hardcore' osvosv.. Förstår inte vad folk menar med det, köp en konsol och pröva ska du få se att det inte är tråkigt, utan hellre så... 26/01 muuuuuuuuu 26/01 Jävla tur att jag avbokade pc collector hade blivit fett besviken :) 26/01 var jävligt hypad för spelet men efter ha hört att det är kortare än första spelet, DLC's utannonserad OCH ha multiplayer läge vilket spelet absolut inte behövde så väntar jag tills spelet ligger i en rea korg eller något. Ser bra ut men inte värt full... 26/01
Skicka en rättelse