Dina spel blir åtkomliga från alla uppkopplade PS3:or - om molnryktet stämmer, vill säga.

Playstation 3-konsolen kan stå inför en ny funktion som sparar spelen online istället för som i dag lokalt på konsolens hårddisk. Uppgifter gör gällande att det från och med firmware-version 3.60 blir möjligt att spara i molnet, som det kallas, vilket om det stämmer betyder att du kan fortsätta spela från den punkt du sparade på valfri uppkopplad PS3:a.

Det är Kotaku som skriver att #Sony informerat utvecklarna om den nya funktionen. Enligt uppgift blir den endast tillgänglig för folk som prenumererar på Playstation Plus, en tjänst som för 480 kronor per år också ger tillgång till betaversioner, småspel, rabatter på spel med mera.

Månne slipper PS3:ans hårddisk lagra sparade filer?

PS3:an körs nu med firmware-version 3.56, så om uppgifterna om molnspararfunktionen stämmer torde det inte dröja alltför länge innan den dyker upp. Vi återkommer förstås så fort uppgifterna bekräftas eller dementeras av Sony.

Ermm så vitt jag vet så står det inte en ända gång i min post att folk ska sluta argumentera. Och det är en liten skillnad i att argumentera om olika funktioner som gör den ena produkten bättre än den andra än att sitta och säga tex "PS3 är så jävla bra... 01/02 Jag måste klaga på Shatter som släpptes den här månaden för spelet funkar inte för mej som d ska. Ladda ner d för några månader sen som ett pröva på spel & det uppför sig som ett nu me bara att man kan spela hur mycket man vill. :( trodde att dom skulle... 01/02 Psn+ skaffa! (@Mosoloa1 Flera guldmedlemmar än vad det är PSN medlemmar. ( Utgår att många har EU, US konton.) Ska även påminna dig att det är gratis tills du har laddat ner till ett värde av 2200 kronor. Så gratis blev det inte.) D här som Mosoloa1skri... 01/02 One might argue, att detta är ett forum och oliksinnade uppfattningar alltid kommer dyka upp. Om nu ingen ska få argumentera för sitt egna tycke, varför ska du då ha rätt att säga till dessa att sluta? Det viktigaste är ju inte vem av dessa som har "rät... 01/02 Ingenting som kommer att locka mig att betala för plus-tjänsten. 01/02 Console Crusaders kommer alltid hålla på, bara att luta sig tillbaka och ta fram popcornen ;) onT: Stämmer detta köper jag + direkt, bra att ta med sig save games på diverse fighting spel så man inte måste spela en lång single player campaign för att... 31/01 Det som gör mig så jälva förbannad är hur folk här beter sig. Hur gammla är ni igentligen? Varför ska man bråka mellan Xbox 360 och PS3? Ni PS3 älskare som säger att Xbox 360 och Live gold är skit. Varför i helvete bryr ni er? Om ni nu har PS3 så varför... 31/01 Så vad har xbox live's kostnad med den kommande funktionen om att kunna spara spel online på ps3? sluta gå off topic bara för att försöka starta något slags flamekrig, du kommer inte ändra någons åsikter ändå. helt meningslöst. jag tycker detta verkar... 31/01 Skillnaden är väl att Guld på Live är ett måste för att kunna använda din Xbox fullt ut. Dessutom får du 12+3 månader på PSN just nu. Ja, jag har både guldkonto och Playstation+ 31/01 Nu ska jag köpa Playstation+ :D Har varit sugen länge men har bestämt mig för att köpa det nu Köper man Playstation+ INNAN andra februari så får man 3 månader på köpet. skynda skynda skynda! 31/01
Skicka en rättelse