Igår var det Ubisoft som ville ha fler Assassin's Creed-älskare, idag är det Blizzard som suktar efter fler Diablo 3-fantaster.

Tycker du att det för sällan dyker upp ny konceptkonst och färska bilder från #Diablo III? #Blizzard och framförallt deras Diablo-gäng tycker att det är orättvist att #Warcraft-sidanFacebook har över 1 miljon som diggar dem. Därför menar de på att när Diablo-sidan på samma sajt når 550 000 (1 500 kvar i skrivande stund) dyker nya bilder och konceptkonst upp. Men det är inte allt, för var 25 000:e ny människa som gillar dem därefter, upp till 1 000 000, kommer än mer material upp.

Det vill säga, sprid ordet om du vill ha nya bilder och färskt material från Blizzards kommande stortitel som kanske får röjt släppdatum under Blizzcon 2011, om vi har tur. Om du inte har koll på spelets fem klasser rekommenderas vår klassgenomgång från början av året.

Vad anser du om dessa marknadsföringsknep, giltiga eller kanske rentav anskrämliga? Och medan du funderar tar vi skamlöst tillfället i akt och välkomnar vi dig till FZ:s Facebook-grupp.

Jao och 00-talet vill ha tillbaks sin grafik. 10/02 För ettan och tvåan var sååååå blodiga och "läskiga"... brydde mig själv aldrig om atmosfären i de första spelen, jag ville bara ut och klubba ner allt jag såg och få bättre items. Storyn brydde man sig om första gången man körde sen skippade man allt.... 10/02 Någon fler som håller med om att de har alldeles för snäll och tam miljö? De borde tagit fler idéer från första spelet men med bättre grafik. Spelet ska fan vara barnförbjudet med blod och mörk atmsofär. :( 10/02 Så oerhört löjligt, och det va även de där med Assassin's Creed. "1 miljon fans på Facebook och vi släpper en gratis bana", vilket jävla trams. Jag kommer gilla Diablo 3 efter att jag har testat det, för det finns ju ändå en minimal chans att det kan... 10/02 Ska du skriva något konstruktivt snart eller bara slösa bort din egna tid på att inte tillföra något? För det verkar du vara fruktansvärt bra på. Jag tvekar inte en sekund att Diablo III kommer bli bra. Jag väntar på den dagen som Blizzard släpper ett... 09/02 ååå så arg man kan bli då. tycker syn om dig innerst inne = ) Men sen om diablo 3 då, det är ju faktiskt rätt roligt ändå att dom börjar bli lite mer "öppna" om det så lär väl komma snart.. 09/02 Ingen idé? Nej du har ju inget att komma med så det vore ett jävla slöseri med tid. Sen heter det vErkar ifall du inte är gravid och ska föda. Vad det nu är för fel att använda sig av FB? Det är sjukt billig marknadsföring samt att man kan se snabbt hur... 09/02 Skrev på direkt när jag såg :) Och nu har dem släppt de tre först screenshotsen! 09/02 Börjar bli lite smått överdrivet, spelar ingen roll vad de är för nyheter som skrivs så är det alltid nå besserwissrar som sitter å gnäller. "Mycket rage på FZ som vanligt" var en bra sammanfattning hur kommentarerna är här på FZ. Ser inget fel med att... 09/02 1+ :up: Att de försöker få uppmärksamhet på facebook kan ju vara ett smart drag med tanke på hur stort det är. Det konstanta bashandet på blizzard verkar ju ha blivit den nya trenden dock. :| Folk har väl inget annat att klaga om när det kommer till bli... 09/02
Skicka en rättelse