För en månad sen meddelade vi att en dokumentär kring #Minecraft vore att vänta nu i februari. Så har nu skett och #2 Player Productions har släppt sin strax över 20 minuter långa produktion där våra svenska hjältar på #Mojang Specifications glatt bjuder in till sitt kontor där uppe i den andra delen av landet.

Men 2PP vill inte sluta där, utan vill utveckla konceptet till en fullängdsfilm och samlar därför in pengar via Kickstarter där de även specificerar vad pengarna kommer gå till. I skrivande stund har gänget fått in närmare 19 000 dollar och eftersträvar att få in 150 000 dollar innan 32 dagar har passerat.

Till att börja med bör du dock spana in det som redan finns, här under. Det är gött mos, som vi säger här på västkusten.

<embed width="460" height="300" src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.c..." quality="high" bgcolor="000000" name="efp" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="autoPlay=false" allowfullscreen="true"></embed>